Big Brother dropt een bom: vanaf nu bepaalt de kijker alles

0
Big Brother dropt een bom: vanaf nu bepaalt de kijker alles
Foto: SBS Belgium

Big Brother zal dinsdagochtend een bommetje droppen in het Big Brotherhuis. De bewoners zijn al enkele dagen druk in de weer met de nominaties en dat zorgt voor heel wat stress.

Blijft het team van 5 bestaande uit Liese, Julie, Naomi, Nick en Michel overeind of komt er een barst in het team? Want niet iedereen wil zomaar op Jill stemmen en niet iedereen ziet het zitten om op Zoey te stemmen. Over Matt lijkt er wel eensgezindheid te zijn. Maar dan nog blijft de vraag of er ook deze keer niemand last-minute van mening verandert. Dinsdagochtend zal er een pak stress van de schouders van de deelnemers vallen, want in de loop van de ochtend maakt Big Brother bekend dat de deelnemers NIET zullen moeten nomineren.
Die mededeling zal ook in de livestream te zien zijn. Big Brother makt dinsdagochtend bekend dat het de kijkers zullen zijn die zullen mogen nomineren.

Praktisch: de kijker krijgt vanaf dinsdagmiddag 12 uur tot woensdagmiddag 12 uur mogen nomineren. De nominaties worden woensdagavond bekendgemaakt en dat zullen geen twee maar wel drie namen worden. Vanaf dan kan de kijker opnieuw stemmen. Tijdens de liveshow van donderdag zal één van de drie genomineerden het huis moeten verlaten.

Eén ding is dus zeker: de bewoners zullen geen bondjes meer moeten maken, eindelijk! De kans is groot dat deze verrassende wending de sfeer in het huis alleen maar zal verbeteren. Wie weet worden Zoey en Michel zelfs nog de beste vriendjes. Hoewel, neen, dat gaat zeker niet gebeuren!


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven