Tom Waes: “dankzij het coronavirus heb ik dit ontdekt”

0

Tom Waes zoekt voor Reizen Waes normaal een cultuurshock op in het buitenland, maar door de pandemie was reizen dit jaar niet mogelijk en moest de televisiemaker in Vlaanderen blijven.

“‘Dankzij’ het coronavirus heb ik ontdekt hoe schoonheid ook in kleine verhalen of plekken dichtbij huis vervat zit”, vertelt Tom Waes.

“Ik besloot om hier bij ons op zoek te gaan naar avonturen en interessante verhalen. Omdat ik niet goed wist waar te beginnen, lanceerde ik een oproep aan de Eén-kijker. Ik kreeg meer dan 6.000 tips binnen over vreemde tradities, rare gerechten, mooie plekjes of ontroerende verhalen.”

“‘Reizen Waes: Vlaanderen’ is door de tips van de Eén-kijkers een fantastisch avontuur geworden met veel warme, inspirerende ontmoetingen en mooie verhalen. Ik ben dan ook blij dat ik deze zomer, een beetje onverwacht, heb ervaren hoe fijn reizen dichtbij huis kan zijn.”

Tom Waes zoekt uit of hij ook dicht bij huis avonturen kan beleven, zoals hij dat al jaren in het buitenland doet. Het verslag van Toms avonturen in Vlaanderen en Brussel is vanaf zondag 3 januari te zien op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven