Tom Waes razend: “dat zou ik zelfs niet durven”

0
Tom Waes razend: “dat zou ik zelfs niet durven”
Foto: Photo News

Tom Waes haalt op Instagram hard uit naar de kranten Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. Zij blokletterden dat Undercover in Nederland werd afgevoerd wegens te weinig kijkers. Wat helemaal niet het geval is, verduidelijkt Tom Waes.

“Wat een foute titels .Normaal reageer ik hier niet op maar dit is echt belachelijk. Beschamend zelfs”, schrijft Tom Waes op Instagram.

“Undercover is de BEST bekeken serie van 2020 in Nederland. Niet om te stoefen, echt niet, maar om duidelijk te zijn. De BEST bekeken serie in Nederland in 2020 op Netflix.”

Dat was dan ook de reden dat er nadien te weinig kijkers waren op SBS6. “Iedereen heeft het al gezien op NETFLIX natuurlijk!”

Tom Waes voegt eraan toe dat beide kranten dit belangrijke feit ook wel ín het artikel vermelden, maar dat niemand dat natuurlijk leest. “Dat is niet interessant voor de adverteerders … Daar klikt niemand op. Deze titels zorgen voor wél duizenden clicks voor adverteerders natuurlijk. Wat een ‘foute’ journalistiek als commerce en inhoud samen moeten gaan. Pfffff”, zucht Tom Waes op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven