Makers van Familie onthullen: “dat verhaal krijgt nog een staartje”

0
Makers van Familie onthullen: “dat verhaal krijgt nog een staartje”
Foto: DPG Media

“Sterft Amelie binnenkort in Familie?” Dat is een vraag die vele kijkers van de VTM-serie momenteel bezighoudt. Weekblad Primo polst bij creative producer Wim Feyaerts of actrice Erika Van Tielen binnenkort verdwijnt uit Familie.

Erika Van Tielen onthulde onlangs op Qmusic immers dat ze ooit op het punt stond te stoppen bij Familie omdat ze de verhaallijnen van haar personage te saai vond…

“Het personage Amélie is in onze verhaallijnen zeker niet op een zijspoor gezet. De kijkers hebben haar tenslotte al in de prostitutie zien stappen, er was het liefdesverhaal met Jonas en nadien de hele suspense rond De Pelsmaker”, vertelt Wim Feyaerts in Primo.

En die verhaallijn rond Amélie en De Pelsmaker blijkt nu nog een staartje te krijgen. “Amélie kreeg een kogel in haar buik. Dat verhaal lijkt nu nog een staartje te krijgen, want er is nu een probleem met haar nier. Hoe dat verhaal zich verder zal ontwikkelen kunen we natuurlijk nog niet verklappen. Daarvoor zullen de kijkers moeten blijven volgen.”

Toch is de creative producer van Familie blij met alle aandacht rond die verhaallijnen en hoe de kijkers meeleven met het lot van Amélie. “Daar doen we het als makers uiteindelijk toch voor”, besluit Wim Feyaerts in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven