Kato en Tom Dice van The Starlings nemen beslissing over kinderwens

0
Kato en Tom Dice van The Starlings nemen beslissing over kinderwens
Foto: Photo News

Het gaat hard voor Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings. Het muzikale duo is ook in het echte leven een koppel en wonen al een hele tijd samen.

Meer zelfs, afgelopen zomer hebben Kato en Tom een huisje gekocht met hun zuur verdiende centjes, een goede investering in hun toekomst. Momenteel woont het koppel in Oostende, maar nadien verhuizen zij naar Eeklo. “We zijn instant verliefd geworden op een huis in Eeklo. Het ziet er heel artistiek maar ook gezellig uit – allesbehalve een strakke woning. En er is veel lichtinval, dat vinden we allebei belangrijk”, vertelt Kato deze week in het weekblad Story.

Een huisje bouwen, daar is vaak een huwelijk en een kinderwens aan verbonden. “We willen zeker kinderen, maar nog niet de komende twee jaar. Vroeger zei ik altijd dat ik een jonge mama wilde zijn, maar ach, op je drieëndertigste ben je ook nog jong, hé. Tom en ik willen ons eerst focussen op onze carrière”, klinkt het in Story. Maar een ander feestje sluit Kato niet uit. “Wie weet trouwen we wel eerder dan we kinderen krijgen. Het hangt ervan af wanneer hij me zal vragen”, lacht de zangeres in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven