Makers van Familie ontkennen geruchten over ‘Amélie’

0
Makers van Familie ontkennen geruchten over ‘Amélie’
Foto: Photo News

Erika Van Tielen zien we voorlopig nog altijd aan het werk als Amelie in Familie. De actrice liet in een interview ooit verstaan de serie te willen verlaten omdat ze de verhaallijnen voor haar personage te saai vond. Maar dat Amelie op een zijspoor is beland, ontkent Wim Feyaerts, creative producer bij Familie in TV Familie.

“Het personage Amélie is zeker niet op een zijspoor gezet. De kijkers hebben haar al in de prostitutie zien stappen, er was het liefdesverhaal met Jonas en nadien de hele suspense rond De Pelsmaeker”, verduidelijkt Feyaerts in het weekblad.

Ondertussen lijkt dat verhaal rond De Pelsmaeker nog een staartje te krijgen want zijn kogel boorde zich door een nier van Amelie. Geruchten doen al langer de ronde dat Erika Van Tielen binnenkort afscheid neemt van haar rol als Amelie in Familie, maar daar doet Wim Feyaerts geen uitspraak over.

“Al die suggesties en speculaties van kijkers over Amélie doen ons plezier. Dat bewijst dat ze ook deze verhaallijn met veel aandacht volgen en meeleven met Amélie. En daar doen we het voor”, klinkt het bij Wim Feyaerts in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven