Conner Rousseau kritisch over De Slimste Mens: ‘Ik heb dat altijd wat raar gevonden’

1323
Foto: Isopix

Exit Conner Rousseau bij ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De sp.a-voorzitter werd maandagavond naar huis gespeeld door Fatma Taspinar en daar kan hij vrede mee nemen. Rousseau is er op zijn 28ste in geslaagd om zich voor de finaleweken te plaatsen. Ella Leyers kloppen is nog mogelijk, maar dan moet hij eerst op (zo goed als zeker) 16 december doorstoten naar de finaleaflevering van donderdag 17 december waarin Ella Leyers als recordhoudster opduikt.

Conner kwam vaak serieus over in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ en daar is een reden voor. “Ik was daar niet om de rol van derde jurylid te spelen. Deelnemers die zich de rol van grapjas aanmeten, ik heb dat altijd wat raar gevonden. En daarnaast vind ik het als politicus in moeilijke coronatijden sowieso niet de moment om de paljas uit te hangen op tv”, vertelt Conner Rousseau in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be