Laura Lieckens maakt kanjer van schrijffout op Instagram

433
Foto: VTM

Die Laura Lieckens toch, wat maakte de blondine maandagochtend een kanjer van eeen fout.
“Blijkbaar hebben we een gemeenschappelijke vriendin. Al heb ik nog steeds geen idee wie je bent, maar na zo een mooi boekt wou ik je toch even schrijven. En anderzijds ben ik ook heel nieuwschieri. We zullen dan maar eens afspreken eh. Zodat ik weet naar wie ik….” schreef Laura Lieckens naar wat mogelijk een geheime aanbidder is. Iemand heeft haar namelijk bloemen gestuurd, maar wie die persoon is, dat weet Laura niet.

Hebt u ondertussen de kanjer van een schrijffout gezien? Nieuwschierig, echt? Wij zagen de fout nog voordat Laura door had dat zij een schrijffout maakte, het moet natuurlijk nieuwsgierig zijn. Tja, dat heb je met brieven. Misschien toch maar een brief eerst op de computer uitschrijven zodat je toch van die spellingscontrole gebruik kan maken?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be