Peter vliegt uit tegen de bomma in Familie: “Zoek een andere zot!”

0
Peter vliegt uit tegen de bomma in Familie: “Zoek een andere zot!”
Foto: VTM

Het zit er in ‘Familie’ niet alleen tussen de bomma en Albert bovenarms op, het is deze week ook ambras tusen de bomma en Peter Van den Den Bossche. Peter werd een hele tijd geleden door de bomma aangesteld als de nieuwe persoon die de familie bij elkaar moet houden, maar Peter krijgt tegenwind van de bomma.

In een fragemet op HLN.be is te zien dat Peter keihard uithaalt naar de bomma en daar heeft hij alle reden voor. Anna schuift de scheiding die Albert via een advocaat wil regelen in de schuld van haar kleinzoon. “Het is allemaal uw schuld”, steekt de bomma van wal. “Het is uiteindelijk begonnen omdat jij Albert het gevoel hebt gegeven dat hij niet meetelt”, reageert Peter furieus.

De kleinzoon van de bomma is het feit dat zij niet meewerkt meer dan beu. “Je vraagt aan mij om de familie bij elkaar te houden en je bent verdomme de eerste die mij tegenwerkt.”

Het was lang geleden dat we Peter Van den Bossche nog eens zo boos zagen, hij heeft altijd heel veel respect voor zijn bomma gehad, maar hij is haar gedrag kotsbeu. “Weet je, zoek een andere zot om de familie bij elkaar te houden. Ik stop ermee. Ik doe het niet meer”, besluit hij. De momenten dat de bomma sprakeloos bij haar kleinzoon zit, die zijn op één hand te tellen. Dit krijgt nog een staartje, zeker weten!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven