Makers Familie nemen drastische beslissing: “er wordt niet meer geknuffeld”

0
Makers Familie nemen drastische beslissing: “er wordt niet meer geknuffeld”
Foto: DPG Media

De makers van Familie hebben opnieuw moeten ingrijpen door de verstrengde veiligheidsmaatregelen.

Toen de opnamen van Familie na de lockdown in het voorjaar opnieuw van start konden gaan, vroeger de makers van de VTM-serie aan de koppeltjes in de reeks om elkaar als knuffelcontact te nemen. “Om zo alle scènes als koppel te kunnen spelen”, onthult Caroline Maes in Story. Ook Kürt Rogiers en Sandrine André namen elkaar bijvoorbeeld op in elkaars bubbel.

Maar ondertussen is die circle of trust tussen de Familie-koppels alweer opgeheven door de verstrengde maatregelen. “Dat betekent: geen geknuffel meer en anderhalve meter afstand. Het maakt het weer wat moeilijker en uitdagender, maar we zijn heel blij dat we kunnen blijven werken”, onthult Caroline Maes in Story.

Toch voegt ‘Mieke’ eraan toe dat ze zich altijd heel veilig voelt op de set van Familie. “De makers vragen ook regelmatig hoe het met ons gaat en plannen niet te veel scènes per dag. En er hangt een sfeer van verbondenheid, ondanks het feit dat iedereen tussen de opnames door in zijn loge blijft”, aldus Caroline Maes, die eraan toevoegt dat ze het wel mist om haar collega’s eens te kunnen vastpakken. “Na al die jaren zijn sommigen echte vrienden geworden..”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven