Boer Dries over Melissa: “ja, we sliepen in één bed”

0
Boer Dries over Melissa: “ja, we sliepen in één bed”
Foto: DPG Media

Vonken en vuur bij vijf van de zes koppels in Boer Zkt Vrouw, maar bij Dries en Melissa sloeg de vonk vooralsnog niet over. Nochtans was alles aanwezig om die vonk te laten overslaan, geeft Dries ook zelf toe in Story.

“Ja, Melissa en ik hebben onder andere romantisch gedanst en mekaar toen eens goed vastgepakt. Dat was een heel intens moment en bezorgde me een fijn gevoel, maar ook niet meer dan dat. En ja, we sliepen in één bed, maar wel ieder netjes aan zijn kant. Ik was al blij dat ik niet op de zetel moest liggen”, lacht Dries.

Nochtans was het Dries zelf die de verwachtingen temperde. “Melissa is verliefd op mij, ja, en wil er echt voor gaan. Maar ik heb dat wat afgeblokt”, onthult Dries.

 “Ik heb een heel goed gevoel bij haar, maar van verliefdheid is er wat mij betreft nog geen sprake. En ik wilde ook niets forceren door haar te kussen. Dat schept misschien verwachtingen. En als het dan toch niets wordt na het programma, is de teleurstelling des te groter. Dat wil ik niet”, klinkt het bij boer Dries die momenteel enkel spreekt van een ‘vriendschappelijke klik’ met Melissa.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven