Silvy De Bie: “daar heb ik veel spijt van”

0
Silvy De Bie: “daar heb ik veel spijt van”
Foto: Photo News

Silvy De Bie werd als kindsterretje enorm hard gepest op school. Het maakte haar verlegen en onzeker. Uiteindelijk zou ze beroep doen op een psycholoog en sindsdien voelt de zangeres van Sylver zich een ander persoon.

“Psychologen hebben ook zaken naar boven kunnen brengen waarvan ik zelf niet eens besefte dat ze mij parten speelden. Zoals dat gepest. Ik heb daardoor echt trauma’s opgelopen, maar ik zag niet in hoe zwaar die op mij wogen”, onthult Silvy De Bie in Dag Allemaal.

“Ik was een braaf, naïef meisje dat altijd in het goede van de mens geloofde, en dat kwam door mijn onzekerheid. Ik vertrouwde de verkeerde mensen en ben een paar keer serieus met mijn kop tegen de muur gelopen”, vertelt de zangeres in het weekblad. Maar ondertussen is ze gegroeid als persoon.

“Ik weet wie ik ben, wat ik wil en ik zit goed in mijn vel. Ik ben sterk genoeg om niet meer met mij te laten sollen. Ik ben dus heel blij dat ik in therapie ben gegaan, alleen is het jammer dat ik het niet vróeger heb gedaan”, aldus Silvy De Bie in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven