Tim De Pril haalt uit naar Timtation: “allez jongen, are you kidding me?”

0
Tim De Pril haalt uit naar Timtation: “allez jongen, are you kidding me?”
Foto: DPG Media

Timtation heeft zijn eigen tattooshop geopend, maar dat valt niet in goede aarde bij Tim De Pril, die andere Tim uit Temptation Island.

Tim Wauters leerde de stiel via Youtube, geeft hij toe in Dag Allemaal. “Want een echte opleiding bestaat niet.” Ook bij Pommeline Tillière kan hij altijd terecht voor tips of advies.

Maar Tim De Pril haalt nu zwaar uit naar zijn Temptation-naamgenoot. Ook Tim De Pril runt een tattooshop maar hij waagt zich niet zelf aan de stiel. “Het échte werk laat ik over aan vakmannen”, klinkt het bij de uitbater van Tattoo Club Brussels Dilbeek.

En in zijn concullega ziet Tim De Pril allesbehalve een vakman. “Tim, oefen aub eerst nog wat op varkens- of synthetisch huiden. Akkoord, iedereen moet leren en alle begin is moeilijk. Maar leren tatoeëren doe je niet op mensen. Allez jongen, are you kidding me? Die mens moet daar heel zijn leven mee rondlopen!” spreekt Tim De Pril klare taal op Instagram.

Tim De Pril gaat in Dag Allemaal dieper in op zijn uithaal naar Tim Wauters: “Ach, mijn commentaar is eigenlijk op véél ‘artiesten’ uit het milieu van toepassing. Je hebt geen opleiding nodig om een shop te openen. Als je wilt, start je in twee weken je eigen shop zonder dat je ooit één tattoo zette. Met veel charlatans tot gevolg. Een tatoeage is voor het leven, daar lijken sommige artiesten niet bij stil te staan”, vertelt Tim De Pril in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven