Guillaume Devos: ‘dit kan er bij mij niet in’

0
Guillaume Devos: ‘dit kan er bij mij niet in’
Foto: VTM

Gewezen Familie-acteur en zang Guillaume Devos is vandaag de dag ook politiek actief. Zo kwam Devos al op tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Met succes trouwens, de acteur kreeg voldoende stemmen voor een zitje in de gemeenteraad van Ronse.

Op Facebook ergert Guillaume Devos zich aan het feit dat Herman Decroo zondag een boete kreeg voor het niet dragen van een mondmasker langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen. Die overtreding werd in de pers in het lang en het breed uitgesmeerd. Opvallend volgens Guillaume Devos, want de burgemeester van Antwerpen gaf het startschot van de wielerwedstrijd zonder een mondmasker te dragen.

En er is niet alleen het uitblijven van een boete voor Bart De Wever dat Guillaume Devos niet zint. “Er kwam zo goed als geen reactie van de bevolking / pers daarop, dat kan er bij mij niet in, in tegenstelling tot een man dat alleen in zijn tuin vanop afstand de Ronde bekijkt, niet fair! En als er iets is waar ik niet tegen kan dan is dat onrecht! 😡”, reageert de acteur op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven