Dagmar uit Boer Zkt Vrouw haalt hard uit naar Bart: “ik voelde mij daar overbodig”

0
Dagmar uit Boer Zkt Vrouw haalt hard uit naar Bart: “ik voelde mij daar overbodig”
Foto: DPG Media

Dagmar stapte samen met Lotte op bij Boer Zkt Vrouw nog voor boer Bart zijn keuze had kunnen maken. Beide vrouwen voelden dat Bart voor Céline had gekozen en hielden de eer aan zichzelf. “Om het koppel de tijd en ruimte te geven om hun gevoelens voor elkaar te ontdekken…”

Maar Dagmar had ondertussen ook al ontdekt dat Bart niet haar type was. “Hij is al 28, maar hij gedraagt zich soms echt nog als een jongetje. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat hij volwassener zou zijn”, luidt het harde oordeel van Dagmar in Dag Allemaal. Dagmar verwijt Bart ook dat hij nooit over zijn gevoelens sprak.

Dagmar heeft dan ook allerminst spijt van haar beslissing om  vroegtijdig op te stappen. Een week later trok ze nog even naar de boerderij waarbij ze stiekem hoopte op een goed gesprek weg van de camera’s, maar het werd een gesprek waarbij enkel over koetjes en kalfjes werd gepraat. “En toen zei hij dat hij weer aan het werk moest. Een gesprek zónder camera’s lukte dus ook moeilijk… Ik voelde mij op dat moment heel overbodig,” aldus Dagmar in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven