Peter Bulckaen: “geld maakt niet gelukkig, maar…”

0
Peter Bulckaen: “geld maakt niet gelukkig, maar…”
Foto: Photo News

Peter Bulckaen vertelt in Primo wat geld en rijkdom voor hem betekenen. Maakt geld gelukkig? “Neen, dat denk ik niet,” antwoordt de 55-jarige acteur. “Content zijn met wat je hebt,” is het belangrijkste aldus de acteur.

“Het is niet omdat mijn buurman met een luxe voiture rijdt, dat ik er ook een moet hebben. Ik ben content met mijn gezinswagen. En met het geld dat ik uitspaar, omdat ik met een normale wagen rijd, kan ik andere dingen doen,” aldus Peter Bulckaen.

Al wil de acteur er toch op wijzen dat geld dan wel niet gelukkig maakt, maar dat het toch een belangrijke rol speelt. “Het is wel een feit dat je een bepaald bedrag moet hebben om als gezin dingen te doen die je gelukkig maken. In die zin is geld belangrijk. En het is ook belangrijk om wat geld opzij te hebben staan voor het geval dat je wasmachine bijvoorbeeld kapot gaat. Dat lijkt nu misschien onnozel, maar als je het geld niet hebt om bepaalde herstellingen in of aan je huis te laten doen, dan heeft dat zeker een invloed op iemand zijn geluk,” verduidelijkt Peter Bulckaen zijn standpunt in Primo.

“Maar miljoenen euro’s, dat maakt zeker niet gelukkig, daar ben ik van overtuigd,” besluit de Familie-acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven