Kris Wauters: ‘Een reünie met Bob zit er niet in’

0
Kris Wauters: ‘Een reünie met Bob zit er niet in’
Foto: Photo News

Bob Savenberg weer op het podium, wie had dat ooit nog verwacht? In de lente van 2021 gaat de vroegere drummer van Clouseau op tournee langs de culturele centra en dat met liedjes die hij zelf schreef of waaraan hij meewerkte. Uiteraard zit daar veel muziek van Clouseau tussen. De kans is dan ook groot dat Koen en Kris Wauters op een dag in het publiek zullen zitten. “Koen en ik zien het als een compliment”, vertelde Kris Wauters aan Dag Allemaal. “Als theaterzalen daar brood in zien, wil dat zeggen dat Clouseau nog altijd relevant is. En er zijn natuurlijk ook nog meer dan twintig jaar Clouseau-hits gevolgd, waar Bob niet meer bij betrokken was”, lezen we in het weekblad.

De fans moeten echter niet beginnen dagdromen over een optreden van Clouseau mét Bob Savenberg erbij. “We koesteren allemaal fijne herinneringen aan die beginjaren, hoor, maar een reünie ziet er niet in. Sinds we met z’n tweetjes zijn, Koen en ik, is het nooit zo vlot gegaan eigenlijk”, besluit Kris Wauters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven