Nora Gharib: “ik was het beu om heel de tijd met mezelf bezig te zijn”

0
Nora Gharib: “ik was het beu om heel de tijd met mezelf bezig te zijn”
Foto: VRT

Nora Gharib geeft toe dat ze op een héél roze wolk leeft sinds ze beviel van haar eerste dochtertje Chams. “Ik had dit nodig,” geeft Nora toe in Het Nieuwsblad.

Sinds ze zichzelf op de kaart zette dankzij K3 Zoekt K3 en nadien doorbrak als actrice in Patser en presentatrice in Merci Voor De Muziek, was ze enkel maar met zichzelf bezig. “Ik begon het beu te worden om heel de tijd met mezelf bezig te zijn. Het is ook vermoeiend om constant goed bezig te willen zijn, contant te moeten letten op wat je doet. Dat is al zo sinds K3 Zoekt K3, nu zo’n vijf jaar geleden,” onthult Nora.

“Ik ben totaal niet egocentrisch, maar ik weet nog goed, toen ik zwanger werd, dat ik dacht: zalig, het gaat niet meer om mij. Ik vind het ook heerlijk dat ik nu de verantwoordelijkheid draag over iemand anders en niet alleen over mezelf,” klinkt het hartverwarmend bij Nora Gharib.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven