Château Planckaert nog niet ten einde: “er komt nog een derde en vierde reeks”

0
Château Planckaert nog niet ten einde: “er komt nog een derde en vierde reeks”
Foto: Isopix

Eddy Planckaert meent dat het verhaal van Château Planckaert nog niet geschreven zal zijn na afloop van het eerste seizoen, en evenmin na afloop van het onlangs bevestigde tweede seizoen. “Tot ons kasteel klaar is gaan we door,” lacht Eddy in Story.

“Ik schat dat eind volgend jaar de bouw afgewerkt zal zijn, zonder inrichting. De Planckaerts op VTM zou aanvankelijk ook maar zes afleveringen duren, maar de reeks heeft uiteindelijk zeven jaar gelopen,” herinnert Eddy zich.

Een groot voordeel aan de reeks is dat ze niet wordt uitgezonden in Wallonië, onthult Eddy Planckaert. “Zo hebben de kleinkinderen minder kans om naast hun schoenen te lopen of gepest te worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven