Tanja Dexters slachtoffer van bodyshaming

0
Tanja Dexters slachtoffer van bodyshaming
Foto: Photo News

Gewezen Miss België Tanja Dexters ligt onder vuur. De reden? Een foto die zij op Instagram deelde. Dexters deelde de foto maandag op Instagram, de foto werd in Rome genomen en Tanja Dexters is daarop met graatmagere benen te zien. “Verschrikkelijk zo mager. Echt niet mooi”, schrijft iemand bij de reacties.

“Klopt precies iets ni…paar kilo’s bijkomen zou u precies niet slecht staan”, gaat iemand anders verder. “Maar die beentjes, is toch niet normaal meer”, merkt één van de volgers op. Er zijn helaas weinig mensen die een goed woord over hebben voor Tanja Dexters. “Amaai , hoop dat die beentjes gefotoshopt zijn want daar zou ik niet bloot met over straat durven.”

Commentaar die hard moet aankomen, maar reageren doet Tanja Dexters voorlopig niet en dus spring iemand anders voor haar in de bres. “Verschrikkelijk die reacties hierboven! Bodyshaming is echt niet oké! Mooie foto Tanja”, besluit één van de andere volgers op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven