Koen Wauters: “hoop dat Zita en Nono dit beseffen”

0
Koen Wauters: “hoop dat Zita en Nono dit beseffen”
Foto: Photo News

Het was een tijdje geleden, maar Koen Wauters heeft nog eens wat van zich laten horen op Instagram. Misschien heeft de presentator en zanger zich de afgelopen weken wel bewust stilgehouden om te herstellen van corona. Koen Wauters werd een tijdje geleden namelijk positief getest en zat een tijdje in quarantaine.

De zanger deelde een foto van een cirkel met een streep door en dat deed hij niet zomaar. “Ik hoop en doe er alles aan dat mijn kinderen Zita en Nono beseffen hoe goed ze het hebben. Hoe bevoorrecht wij zijn”, schrijft Koen Wauters op Instagram. Het is geweten dat Koen Wauters er warmpjes bij zit. Volgens De Rijkste Belgen was het vermogen van Koen Wauters in 2016 al goed voor 8,8 miljoen euro! Zita en Nono genieten mee van de luxe die hun papa zich kan veroorloven en daar is niets mis mee. Koen heeft ruim dertig jaar keihard gewerkt, soms dag én nacht.

Er is dan ook niet één reden om jaloers te zijn op Koen Wauters. Rijk zijn is niet alles, arm zijn daarentegen is dat ook niet en dat beseft Koen Wauters maar al te goed. “Want 1 kind op 5 in ons land leeft in armoede! 1 op 5! Onvoorstelbaar in zo ‘n welvarend land. Daarom: doorbreek de vicieuze armoedecirkel bij kinderen in ons land”, schrijft de zanger en presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven