Linde Merckpoel: “dat vind ik wel demotiverend”

0
Linde Merckpoel: “dat vind ik wel demotiverend”
Foto: VRT

Linde Merckpoel geeft in Dag Allemaal toe dat ze in het begin droevig was als haar vlogs niet marcheerden. “Ik stak er immers altijd hart en ziel in. Dan is het demotiverend als het niet werkt,” aldus de presentatrice.

“Maar acht, het is niet dat ik daar nog slecht van slaap. Omdat ik nog nooit het gevoel had dat ik een foute beslissing heb genomen om hiervoor mijn oude job bij de radio te verlaten,” klinkt het bij Linde Merckpoel.

Linde bevalt in december van haar eerste kindje, maar de bevalling vloggen zal ze niet doen. “Mijn vlog gaat vanaf december drie maandjes op pauze. Samen met de paasbloemen steek ik de kop weer op,” kondigt Linde Merckpoel aan in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven