Kritiek op concerten Niels Destadsbader

0
Kritiek op concerten Niels Destadsbader
Foto: Photo News

Een tijdje geleden stelde Niels Destadsbader zijn concerten in het Sportpaleis een jaar uit uit omdat deze niet coronaproof kunnen doorgaan. De zanger kondigde vrijdagochtend aan dat er volgende maand concerten in de Ghelamco Arena komen, concerten die wél coronaproof zullen doorgaan: amper 1200 mensen zullen deze concerten kunnen bijwonen.  De ticketverkoop is een bom, er zijn nu al extra concerten ingelegd. Leuk voor Niels, minder leuk voor de mensen die al tickets voor de concerten in het Sportpaleis kochten. Die mensen blijven nog eens een jaar op hun honger zitten.

Op de Facebook-pagina van Qmusic regent het klachten over de manier van werken van de zanger. “Wel jammer voor de mensen die al tickets hadden gekocht voor in het sportpaleis en nu een jaar langer moeten wachten”, schrijft iemand. “Ik snap dat men ook naar de artiest zn portefeuille moet kijken maar dit vind ik wel straf! Ben serieus misnoegd!!”, is een andere reactie.

Verschillende fans reageren teleurgesteld. Volgens een deel van de ticketkopers van het Sportpaleis hadden zij de kans moeten krijgen om hun ticket om te boeken naar de Ghelamco Arena, ook al omdat het nog niet zeker is dat de concerten van volgend jaar oktober in het Sportpaleis door zullen gaan.

Gelukkig voor Niels Destadsbader zijn er ook positieve reacties. Heel wat fans zijn blij dat zij er volgende maand bij kunnen zijn én ook volgend jaar naar het Sportpaleis kunnen. En ja, kritiek zal er altijd zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven