Stan Van Samang: ‘Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen’

0
Stan Van Samang: ‘Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen’
Foto: VTM

De meningen over de komst van Stan Van Samang naar ‘Thuis’ zijn verdeeld. Er zijn mensen die zich op https://www.facebook.com/groups/515109012564102 afvragen waarom de mensen van ‘Thuis’ de acteur aantrekken na het schandaal waarin de zanger/acteur genoemd werd, anderen steunen de acteur dan weer door dik en dun.

“Ik ben fan van het eerste uur, van thuis en ook van Stan. Hij is een heel goed acteur en zanger en dat zal zo blijven”, schrijft één van de fans. Stan heeft inderdaad beelden gemaakt die niet voor het grote publiek bestemd waren, maar hij heeft die niet zelf naar mensen gestuurd die deze niet hoefden te zien. Dat deden anderen in zijn plaats, ongevraagd trouwens. “Stan heeft een fout gemaakt maar wie zonder zonde is werpe de eerste steen”, besluit de fan. Zo is dat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven