Pascale Naessens: “het lijkt me tegenwoordig niet makkelijk een man te zijn”

0
Pascale Naessens: “het lijkt me tegenwoordig niet makkelijk een man te zijn”
Foto: DPG Media

Pascale Naessens brengt eind november haar jubileumboek “Puur: de wereld van Pascale Naessens” uit. Met dat boek viert ze haar tienjarige carrière en voor de selectie zorgde haar echtgenoot Paul Jambers. Weekblad Story polst of Paul nooit jaloers is op het succes van zijn jongere echtgenote…

“Gelukkig niet, dat zou ik bizar vinden,” antwoordt Pascale Naessens. “Als je iemand graag ziet, gun je die toch alles? Nu vrouwen steeds meer op de voorgrond komen, lijkt het me evenwel niet makkelijk om een man te zijn. De lat ligt hoog: vrouwen willen mannen die alles tegelijk zijn: een tikje macho, maar ook galant…” klinkt het bij Pascale Naessens.

Het voordeel is ook dat Paul zijn eigen succesmomenten al meegemaakt heeft, verduidelijkt Pascale Naessens. “Hij weet dat succes en geluk twee verschillende dingen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven