Kürt Rogiers: “Er is een serieuze hoek af bij haar”

0
Kürt Rogiers: “Er is een serieuze hoek af bij haar”
Foto: Photo News

Kürt Rogiers heeft een opvallende uitspraak over zijn dochter Merlijn gedaan. Aanleiding voor de uitspraken is het vormsel van zijn dochter Merlijn Rogiers. Merlijn werd deze zomer 12 jaar zou dit voorjaar haar heilig vormsel krijgen. Corona stak daar een stokje voor. Uitstel is echter geen afstel en dus werd er zaterdag in gevierd.

“Vreemde dag. Het wordt niet zoals hij initieel was bedoeld. Haar grote feest komt wel nog. Maar, zoals bij alles in haar leven, neemt zij dat weer sportief op”, schrijft Kürt Rogiers. “Een serieuze hoek is er bij haar af en dat maakt haar zeer bijzonder. Proficiat mooie gekke Merlijn Langkous”, besluit Kürt Rogiers op Instagram.

Door het bericht van Kürt Rogiers denken heel wat mensen dat Merlijn zaterdag haar verjaardag viert, maar dat is niet het geval. Merlijn is namelijk eind juli jarig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven