Marc Van Ranst uit kritiek op nieuwe fietsroute: ‘Dat is geen goed idee’

0
Marc Van Ranst uit kritiek op nieuwe fietsroute: ‘Dat is geen goed idee’
Foto: Photo News

PVDA Antwerpen heeft afgelopen week verschillende nieuwe fietsroutes voorgesteld. Het gaat om niet minder dan twaalf ‘Miljonairsroutes’ in de provincie Antwerpen. Op deze fiets- en wandeltochten brengt de partij het vermogen van multimiljonairs in beeld.

“De Miljonairsroutes illustreren dat er wel degelijk geld genoeg is in België om een eerlijke belasting in te voeren op de grootste vermogens”, klinkt het bij de PVDA.

Fietsen is gezond en toch uit Marc Van Ranst op Twitter kritiek op dit specifieke initiatief. “Een fietsroute langs privé-woningen is een bijzonder afkeurenswaardig idee”, schrijft hij. En neen, de fietsroute gaat niet langs het huis van Marc Van Ranst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven