Fans over Gert Verhulst: “die gast is gestoord”

0
Fans over Gert Verhulst: “die gast is gestoord”
Foto: Play4

Een recente foto van Gert Verhulst op Instagram lokt heel wat reacties los. Tijdens de opnames van ‘Gert Late Night’ gaan Gert Verhulst en James Cooke en er af toe een los over en houden zij verkleedpartijtjes. Dat was donderdag niet anders. Gert Verhulst deelde op Instagram een foto van zichzelf als 50 Cent.

De reacties bleven dan ook niet lang uit. “Viktor en Marie nu denken van ‘OMG Paaaa schaamtelijk’ … midlifecrisis coming up”, schrijft één van de fans. De kans groot dat Marie en Viktor eens goed zullen lachen, al weet je dat natuurlijk nooit op voorhand.

Een andere fan schrijft: “die gast is gestoord”. En nu Gert Verhulst vorige maand een extra kaars op de verjaardagstaart mocht schrijven, waarschuwen meerdere fans Gert Verhulst. “Omg!!! Gert sorry zenne maar denk dat de midlifecrisis begonnen is”.

Dit bericht bekijken op Instagram

50 pence in the house!

Een bericht dat is gedeeld door @ gertverhulst op

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven