Marco Borsato: “Ik kom nog niet terug”

0
Marco Borsato: “Ik kom nog niet terug”
Foto: Photo News

Wie een hekel heeft aan de muziek van Marco Borsato kan opgelucht ademhalen: de Nederlandse zanger zal nog niet meteen in de openbaarheid komen en nieuwe muziek uitbrengen. Aan de leden van zijn fanclub liet de zanger weten dat hij nog steeds herstellende is van zijn burn-out.

Er is dan ook één en ander gebeurd in het leven de zanger. Nadat uitlekte dat hij een affaire had met pianiste Iris Hond, kreeg de zanger een burn-out en kwam het tot een breuk met zijn vrouw Leontine. De scheiding is officieel uitgesproken, Marco kan nu dus doen wat hij wil zonder aan zijn vrouw verantwoording te moeten afleggen. Wat de scheiding hem kost, dat is voorlopig niet duidelijk.

Feit is dat Marco Borsato poen in overvloed heeft en dat hij het niet echt nodig heeft om te werken. Dat laatste is hij ook niet meteen van plan. “Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet terug zal keren en ook op sociale media nog niet actief zal zijn”, laat hij de fans weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven