Verhuist Pascale Naessens binnenkort naar het buitenland? “Ik zou niet veel missen…”

0
Verhuist Pascale Naessens binnenkort naar het buitenland? “Ik zou niet veel missen…”
Foto: DPG Media

Pascale Naessens vindt reizen enorm inspirerend, maar zou de echtgenote van Paul Jambers ook overwegen zich definitief in het buitenland te vestigen?

“Ik zie het nog wel zitten om in een ander land te wonen. Recent was ik voor een werkreis in Bali. Dat Indonesische eiland is echt een topper op het gebied van eten én keramiek. Ik zei ook tegen Paul dat ik het wel zou zien zitten om m’n koffers te pakken en naar daar te verhuizen,” onthult Pascale Naessens in Primo.

“In principe kan ik mijn kookboeken natuurlijk eender waar of wanneer schrijven. Het fijne aan mijn job is dat ik erg onafhankelijk ben.”

De 51-jarige Naessens geeft toe dat ze niet zo veel zou missen aan ons landje. “De énige voorwaarde om ooit in een ander land te wonen is dat Paul meegaat,” maakt Pascale Naessens duidelijk. Al voegt Pascale er ook meteen aan toe dat ze niet echt de ambitie heeft om te verhuizen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven