Laura Lieckens: “Ik kan niet meer stoppen met huilen”

0
Laura Lieckens: “Ik kan niet meer stoppen met huilen”
Foto: VTM

Het is erg gesteld met Laura Lieckens uit ‘Blind Getrouwd’. Zij haalt om de haverklap de media, ook vandaag weer. Deze keer haalde HLN.be een berichtje van haar van Instagram boven. Een bericht dat je bij ons drie dagen geleden al kon lezen.

Laura Lieckens raakte vorige vrijdag gewond tijdens het volleyballen en werd op de spoedafdeling van het ziekenhuis opgenomen. “Ik hou van mijn leven en probeer elke seconde van de dag te genieten. Maar nu rollen de tranen over mijn wangen”, schrijft Laura vanop de spoedafdeling van het ziekenhuis in Turnhout. “Hier lig ik weer. En voor dat al de kritische, oh zo perfecte mensen weer beginnen (ja Lutgard, ook voor u) nee ik doe dit niet expres! En er hoeft geen HLN artikel van te komen. Want alles voelt even echt f*cking klote!”, laat Laura Lieckens weten. Wat is er precies gebeurd? Wel, dat is niet helemaal duidelijk. Of toch? “Wanneer je neerkomt en uw knie hoort kraken, weet je dat het seizoen waarschijnlijk al voorbij is nog voor het begonnen is. Ik probeer mijn positieve zelf te blijven. Maar ik kan even niet meer stoppen met huilen. Het is even genoeg geweest met alle shit! Sorry, dit valt me even zwaar”, schreef Laura Lieckens nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven