Zoveel verdient Koen Wauters

0
Zoveel verdient Koen Wauters
Foto: VTM

Het is de tijd van het jaar dat bedrijven hun jaarrekeningen bekend moeten maken en met die informatie kan je heel wat doen.
De besloten vennootschap (bv is de nieuwe naam van bvba) van Koen Wauters heeft het in 2019 niet echt slecht gedaan. Toch maakte zijn bvba in 2019 minder winst dan in 2018. Uit de cijfers ingediend bij de Nationale Bank blijkt dat het bedrijf van Koen Wauters 189.464 euro winst maakt. In het boekjaar 2018 was dat nog 242.056 euro. Niets om zich zorgen om te maken, integendeel. Koen Wauters boert goed, hij heeft best wel wat vastgoed, goed voor ruim 3 miljoen euro.

De bvba van Koen Wauters bevat zijn eigen activiteiten, Koen Wauters is enige aandeelhouder van het bedrijf. In de jaarrekening van het vorige boekjaar, haalt Koen Wauters alvast de coronacrisis aan.  “Na balansdatum is er nog de uitbraak van COVID-19 te melden. Dit heeft een impact op de nationale en internationale economie en zal aanleiding geven tot een vertraging in vele sectoren. De exacte impact is voor Arenco momenteel niet bekend. Momenteel kan de vennootschap nog steeds aan haar verplichtingen blijven voldoen en zijn er geen achterstallige schulden”, besluit de zaakvoerder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven