Valerie De Booser over echtscheiding met Koen Wauters: “niet het gevoel dat ik gefaald heb”

0
Valerie De Booser over echtscheiding met Koen Wauters: “niet het gevoel dat ik gefaald heb”
Foto: Photo News

Valerie De Booser en Koen Wauters gingen begin dit jaar uit elkaar. De 40-jarige Valerie pakte al snel uit met haar nieuwe vriend Dirk. Maar in tegenstelling tot veel andere koppels die uit elkaar gaan, voelt Valerie zich niet schuldig of heeft ze niet het gevoel dat ze gefaald heeft…

“De wat-als-vraag zal ik mij nooit stellen, omdat ik weet dat ik alles geprobeerd heb,” vertelt Valerie De Booser in Dag Allemaal. “Ik was zeventien jaar samen met Koen, da’s bijna de helft van mijn leven. Uiteraard probeer je dat te redden, maar soms heb je het niet voor ’t kiezen. En dan kan je niet meer doen dan in schoonheid afsluiten,” klinkt het nuchter bij Valerie De Booser in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven