Udo rouwt om overleden tante

0
Udo rouwt om overleden tante
Foto: Showbizzsite.be

Vrijdag bracht Udo Mechels, de winnaar van X Factor, een nieuwe single uit. Maar dat leuke nieuws werd verstoord door minder prettig nieuws: zijn tante Annie overleed op 92-jarige leeftijd. Annie was niet zomaar een tante, het was de bekende zangeres Annie Cordy.

De Belgische zangeres overleed in Frankrijk, wellicht aan de gevolgen van een hartaanval. Annie Cordy vooral bekend in Wallonië en in Frankrijk. Zij verkocht meer dan 5 miljoen platen, speelde mee in diverse films en was de tante van Udo.  Hij mocht enkele jaren geleden nog voor haar optreden tijdens een tv-show op de RTBf waarin zijn tante in de bloemetjes werd gezet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven