Actrice uit De Buurtpolitie haalt opgelucht adem: “hartje van mijn baby is oké, oef!”

0
Actrice uit De Buurtpolitie haalt opgelucht adem: “hartje van mijn baby is oké, oef!”
Foto: VTM

Dorien Reynaert is in verwachting van haar eerste kindje. De actrice die we kennen uit De Buurtpolitie en Familie was zenuwachtig voor de meest recente echo die ze moest ondergaan.

Dorien onderging als kleuter immers een openhartoperatie en tijdens de meest recente echo zou het hartje van haar ongeboren baby onderzocht worden. En zou er ook gecontroleerd worden of haar eigen hart een bevalling aankan of als het noodgedwongen een keizersnede zou moeten worden.

Dorien Reynaert en haar echtgenoot Robin waren dan ook zenuwachtig voor de echo, maar uiteindelijk werd het goed nieuws: “het hartje van de baby is helemaal oké, oef!” klinkt het opgelucht bij Dorien in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven