Marc Van Ranst zet leden van viruswaanzin op hun plaats

0

Marc Van Ranst krijgt al een hele tijd de wind van voor. Heel wat mensen zijn van mening dat de viroloog zomaar wat uitkraamt en zich steeds vaker als een influencer gedraagt. Vannacht haalde Van Ranst op Facebook nog uit naar de mensen van viruswaanzin.
“Ondertussen zijn er meerdere papers over medicijnen die covid 19 zouden kunnen temperen. Hebt u in al de drukte ook al de paper gevonden die aantoont dat het virus effectief covid 19 is? Ik zou het zeer graag inzien”, schreef iemand op de Facebookpagina van Marc Van Ranst.

“Daar is geen enkele twijfel over, behalve in viruswaanzin-kringen. Maar die luitjes kunnen hun gezamenlijke kennis van virologie dan ook op de achterkant van een postzegeltje schrijven, en dan gaan ze nog plaats over hebben”, schreef Marc Van Ranst. Hilariteit alom bij de volgens van de viroloog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven