Pascale Naessens beleeft ‘de ergste nachtmerrie’

0
Pascale Naessens beleeft ‘de ergste nachtmerrie’
Foto: DPG Media

Drama ten huize Pascale Naessens. De kans is groot dat de vrouw van Paul Jambers zaterdagochtend de hele buurt wakker gilde. Pascale Naessens heeft namelijk een fout in haar eigen kookboek gevonden. Niet zomaar een fout, wel een fout met grote gevolgen. Wie het recept van de chocolademousse en chocolade-ijs uit het nieuwe boek ‘Echt eten’ maakt en de ingrediëntenlijst correct volgt, zal geen mousse of ijs kunnen maken.

“😤😤😤 Ik vind het verschrikkelijk! De ergste nachtmerrie voor een kookboekenauteur > er staat een fout in het recept: Chocolademousse en chocolade-ijs (Echt Eten p 204) . Ipv 200 ml melk moet dat 20ml melk zijn, niet meer dan een scheut melk dus!”, schrijft Pascale Naessens op Facebook.

“Hoe de fout er is ingekomen weet ik niet, maar het is wel degelijk mijn fout 😤, … ik ben altijd zo zorgvuldig en ik schrijf mijn eigen recepten uit … heel vervelend…maar ja, ik kan er nu niets meer aan doen, behalve het jullie melden. Sorry voor het ongemak! Ik hoop dat jullie toch veel plezier beleven aan de vele leuke recepten in Echt Eten”, besluit Pascale Naessens.

Dikke pech dus, maar zonder twijfel gaat iedereen dit bericht lezen en het gerecht van de eerste keer foutloos bereiden. Succes!

Koop hier dit boek

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven