Viktor Verhulst mist een speciaal iemand zijn leven

0
Viktor Verhulst mist een speciaal iemand zijn leven
Foto: Photo News

Voor Viktor Verhulst zijn het spannende tijden. De zoon van Gert Verhulst is zijn eigen mediacarrière aan het uitbouwen en zit momenteel op Gran Canaria. Ver weg van vrienden en familie dus, maar gelukkig houden zij contact via de sociale media. Viktor reageerde enthousiast op het bericht van zijn zus Marie .

Marie Verhulst schreef op Instagram dat zij zeker naar de eerste aflevering van ‘Love Island’ zou kijken. Viktor was uiteraard happy met die gratis reclame en besloot zijn zus dan ook te bedanken. “Mis je, kleine spruit 😂❤️”, schreef Viktor Verhulst op Instagram. Broer en zus Verhulst, dat zijn twee handen op één buiken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven