Sam Gooris daagt leden Reuzegom uit

0
Sam Gooris daagt leden Reuzegom uit
Foto: Photo News

Hoeveel mensen zouden er dinsdagavond niet gewalgd hebben bij het bekijken van de aflevering van ‘Telefacts Nu’ waarin de laatste 48 uur van Sanda Dia werden gereconstrueerd. Sam Gooris keek met grote ogen naar de reportage, enkele weken voordat zijn dochter Shania naar het hoger onderwijs gaat. En wat hoort daar bij? Een studentendoop. De kans lijkt ons vrij groot te zijn dat Sam zijn dochter gaat smeken om zich niet te laten dopen, al achten wij de kans groot dat Shania zelf ook wel die beslissing zal nemen.

“Juist Telefacts Nu gezien. Over het overlijden van Sanda Dia”, reageert een emotionele Sam Gooris op Facebook. Hij heeft meteen een boodschap voor de leden van de studentenclub. “Grote jongens en meisjes van Reuzegom,  toekomstige Rechters, Dokters, Advocaten … Ik treed al 20 jaar niet meer op voor studenten en werd door vrienden, familie en collega’s verweten dat ik in mijn eigen vlees sneed. Nu ben ik fier en blij dat ik voor jullie Pipo’s niet heb  geëntertaind”, haalt Sam Gooris fel uit.

“Reuzegommers, nodig mij is uit op jullie doop en riskeert het is met 18 a 19 man op mij te urineren. Jullie zijn lafaards. Ik scheer niet alle studenten over dezelfde kam. Maar Reuzegommers kom maar af, lafaards”, besluit Sam Gooris.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven