Jacky Lafon: “dat was de grootste ontgoocheling van mijn leven”

0
Jacky Lafon: “dat was de grootste ontgoocheling van mijn leven”
Foto: Photo News

Jacky Lafon is opnieuw verliefd. Dat onthulde de voormalige Familie-actrice bij Jani Kazaltzis in zijn online talkshow Drag Talk. Maar over wie de gelukkige is doet de actrice heel mysterieus…

“Het is moeilijk want ik mag het niet zeggen. Ik ben vroeger ook al eens verliefd op hem geweest. Het is niet wat het moet zijn, maar de situatie zo vind ik fantastisch. Ik doe niemand pijn. Ik weet: tot daar kan ik en niet verder: c’est la vie” klinkt het héél mysterieus bij Jacky Lafon.

Jacky Lafon was al drie jaar vrijgezel nadat ze in 2017 een kortstondige relatie had: “Dat was de grootste ontgoocheling van mijn leven. Ik heb me serieus in die man misrekend,” klonk het toen, waarna Jacky Lafon als single door het leven ging. Tot nu…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven