Glennis Grace: ‘Walgelijk dat dit kan’

0
Glennis Grace: ‘Walgelijk dat dit kan’
Foto: Photo News

De Nederlandse zangeres Glennis Grace is één van de vele bekende Nederlanders die de petitite ‘Stop de PNVD’ heeft ondertekend en deze ook promoot op de sociale media. De PNVD is de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit. Mooie naam denk je dan…

Ware het niet dat de vorige maand opgerichte politieke partij in de Nederlandse volksmond ook de pedofielenpartij noemt. “ Laten we er asjeblieft voor zorgen dat dit stopt! Ben er gewoon misselijk en bovenal verdrietig van dat dit überhaupt kan en mag. In wat voor een gestoorde wereld leven wij?!”, schrijft Glennis Grace op Instagram.

Kinderen zouden het recht hebben om te kiezen of zij de liefde zouden mogen bedrijven met een volwassen man of vrouw. Alsof kinderen daarvoor al slim genoeg zijn om die beslissing te nemen. Glennis Grace kant zich samen met onder andere Roxeanne Hazes tegen de partij. Ondertussen hebben zo’n 300.000 mensen een online petitie ondertekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven