Elise Roels heeft medelijden met de crew van Thuis

0
Elise Roels heeft medelijden met de crew van Thuis
Foto: VRT

Elise Roels zien we vanaf 31 augustus opnieuw aan het werk als Emma in Thuis. “Het wordt een bijzonder seizoen,” onthult de 22-jarige actrice in TV Familie. Al sakkert ze soms wel op de hygiënemaatregelen.

“De mondmaskers tijdens de repetities zijn niet handig. Er staat soms een plasje zweet op mijn kin door mijn masker,” vertelt Elise Roels. Al beseft de actrice dat het eigenlijk wel een luxeprobleem is. En dat ze eigenlijk nog tot de gelukkigen op de set van Thuis hoort.

“De acteurs hebben het nog getroffen. Tijdens het spelen mag het masker af, maar de leden van de crew moeten hun mondkapje de ganse dag dragen,” klinkt het bij Elise Roels.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven