James Cooke hakt knoop door: ‘geen plaats voor een kind in mijn leven”

0
James Cooke hakt knoop door: ‘geen plaats voor een kind in mijn leven”
Foto: Photo News

De kogel is door de kerk: er komen geen kinderen in het gezin Cooke-Liveyns of moet het Liveyns-Cooke zijn? Het is nog een jaartje wachten voor James Cooke en Dorian Liveyns in het huwelijksbootje stappen, maar de liefdesvlam zal tegen dan nog feller en sterker zijn.

James heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag papa zou worden, maar dat ligt nogal moeilijk. “Ik heb zelf lang een heel prominente kinderwens gehad, maar die lijkt even gaan liggen”, vertelt James Cooke dit weekend in de krant De Morgen. En er is een goede reden waarom de kinderwens gaan liggen is. “Ik ben perfectionistisch in alles wat ik doe. Ook het vaderschap wil ik op die manier benaderen. Ik vrees dat er op dit moment geen plaats is voor een kind in mijn leven, en ik weiger een halve vader te zijn. Voorlopig zijn mijn nichtjes het middelpunt van mijn focus. Ik heb alle liefde te geef”, besluit hij in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven