Helmut Lotti’s lief Marieke heeft er genoeg van: stapt ze naar de rechtbank?

0
Helmut Lotti’s lief Marieke heeft er genoeg van: stapt ze naar de rechtbank?
Foto: Photo News

Marieke van Hooff kennen we vooral als de vriendin van Helmut Lotti, maar de zus van voormalig Familie-actrice Anneke van Hooff is ook actief in het theater, schrijft eigen toneelstukken, speelt af en toe een gastrol in een tv-serie en doet stemmenwerk. Als artiest wordt zij zwaar getroffen door het coronavirus. En de politiek biedt haar weinig perspectief.

“Zou je een rechtszaak tegen de partijhoofden kunnen aanspannen wegens schuldig verzuim?” schrijft Marieke op Facebook. “En ze gewoon geen loon uitbetalen tot ze hun job doen. Ik vraag mij dat dus écht af. Kan je je als burger geen burgerlijke partij stellen?” herneemt TV Familie de Facebook-post van Marieke van Hooff.

Marieke krijgt alvast de steun en bijval van haar vriend Helmut Lotti en veel andere artiesten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven