Pat Krimson diep teleurgesteld: ‘Ben er dagen ziek van geweest’

0
Pat Krimson diep teleurgesteld: ‘Ben er dagen ziek van geweest’
Foto: Isopix

Een tijdje geleden bracht Pat Krimson het nieuwe nummer ‘Summer Vibe’ uit. Een plaat waar het team van Pat Krimson keihard aan gewerkt heeft. De reacties van het publiek zijn positief, maar Pat Krimson is not amused. De reden? Radiozenders Qmusic en MNM weigeren om de nieuwe single ‘Summer Vibe’ te draaien.

“Ja ze willen het echt niet draaien, past niet in hun playlist… Ben er dagen ziek van geweest… Zeker in deze tijden ons totaal niet steunen 🥶😷 We hebben met heel ons team er hard aan gewerkt”, reageert een teleurgestelde Pat Krimson op Facebook.

Gelukkig draaien onder andere Radio 2 en TOPRadio het nummer wel, maar extra support van MNM en Qmusic zou meer dan welgekomen zijn. Zeker in tijden dat Vlaamse artiesten, muzikanten en dj’s een beetje steun meer dan ooit appreciëren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven