Nono Wauters steunt YouTuber die Celine en Michiel de oorlog verklaart

0
Nono Wauters steunt YouTuber die Celine en Michiel de oorlog verklaart
Foto:: Photo News

YouTube-fenomeen Acid ligt onder vuur omdat hij in een video uithaalt naar Celine Dept en Michiel Callebaut. Volgens Acid hebben Celine Dept en Michiel Callebaut ervoor gezorgd dat er een video van hem werd verwijderd. ‘Klopt niet’ mensen Celine en Michiel. Ondertussen is er een heuse oorlog losgebarsten tussen de twee concurrenten.

Acid kreeg op de sociale media heel wat steunbetuigingen, ook van bekende mensen. “Komaan Bro”, schreef Nono Wauters op Instagram Stories. Het is duidelijk dat de zoon van Valerie De Booser en Koen Wauters de kant van Acid kiest. Of dat een verstandige keuze is, is nog maar de vraag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven