Yasmine uit Temptation Island schakelt topadvocaat in

0
Yasmine uit Temptation Island schakelt topadvocaat in
Foto: VIJF

Yasmine Pierards uit Temptation Island heeft recent klacht ingediend tegen de persoon die haar nog geen twee weken geleden zwaar toegetakeld heeft. Na een feestje thuis kreeg Yasmine iemand het huis niet uit. Er volgde een discussie en daarbij werd de man in kwestie boos, héél boos zelfs. De jongeman sloeg Yasmine bont en blauw, zelfs in die mate dat zij een tijdje in het ziekenhuis lag. Ondertussen heeft Yasmine één en ander besproken met haar advocaat en die verstuurde dit persbericht.

“Yasmine kreeg de voorbije weken ontelbare verzoeken van zowel nationale als internationale media om uitgebreid te reageren op de feiten waarvan zij op 10 augustus 2020 het slachtoffer werd. Yasmine wenst eenieder te verzoeken om haar de rust te schenken dewelke zij nodig heeft om te bekomen van de bijzonder ernstige feiten. Zowel fysiek als mentaal lijdt Yasmine onder de agressiegolf die zij heeft moeten incasseren. Zij heeft dan ook besloten om juridische stappen te ondernemen teneinde een gerechtelijk onderzoek op te starten naar de feiten en de verantwoordelijke dader te berechten”, heeft haar advocaat van Souidi & Souidi Advocaten.

“Yasmine heeft alle vertrouwen in politie en justitie en wenst de komende periode in alle rust en sereniteit te bekomen van de shock. Yasmine wenst eenieder die zich de moeite heeft getroost om steun te betuigen uit het diepst van haar hart te danken. De zaak is nu in handen van justitie”, schrijft haar advocaat verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven