Laura Lieckens met spoed naar het ziekenhuis

0
Laura Lieckens met spoed naar het ziekenhuis
Foto: VTM

Als Sonny dit leest, hoe zou hij dan reageren? Opgelucht dat hij niet meer samen met met een klungelsmurf of zou hij het net jammer vinden dat hij zijn ex-vrouw uit Blind Getrouwd niet kan gaan helpen? Laura Lieckens was een tijdje met Sonny getrouwd, maar het mocht niet zijn. Dikke pech en de laatste tijd heeft Laura wel meer pech.  Vrijdag moest zij zelfs naar de spoedafdeling. Maar eerst even iets verder terug de tijd in.

Vorige week had zij brandwonden aan haar buik nadat zij daarmee in aanraking kwam met een heet strijkijzer, vrijdagavond is Laura Lieckens op spoed behandeld. “Als je denkt dat u verbranden aan een strijkijzer al erg is…” schrijft Laura Lieckens op Instagram Stories vanop de spoedafdeling van het Sint-Elisabethziekenhuis in Turnhout. De reden? Brandwonden. Nieuwe brandwonden zelfs. ”Wees steeds voorzichtig met kokend water! Wat er gebeurd is? Kokend water over mijn buik en blote bovenbenen laten vallen…” schrijft Laura Lieckens. Het gevolg? Laura heeft tweedegraads brandwonden. “Dus, wees voorzichtig met kokend water!”, besluit zij op Instagram.

Wij proberen ons nu in te beelden wat Laura aan het doen was toen dat kokend water op haar viel. Een tas thee aan het maken? Of was een warmwaterkruk aan het vullen om bij in bed te leggen? Sorry Laura, jij verdient echt wel de prijs van klungel van de week. Wees aub zelf voorzichtig!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven