Roel Vanderstukken neemt drastische beslissing: “dat zorgt voor meer rust”

0
Roel Vanderstukken neemt drastische beslissing: “dat zorgt voor meer rust”
Foto: Photo News

Roel Vanderstukken onderging 2,5 jaar geleden een spoedoperatie aan het hart. En de Familie-acteur geeft toe dat hij sindsdien zijn prioriteiten heeft gesteld: “Ik ben minder gaan werken om meer bij mijn gezin te kunnen zijn,” aldus Roel in Story.

“ik doe niets meer tegen mijn zin en ik plan maar één theaterproject per jaar in, terwijl dat er vroeger soms drie waren. Daardoor moest ik mij vaak in bochten wringen om één avond per week thuis te zijn om de kinderen in bed te steken. Nu ben ik zelden weg ’s avonds. Dat zorgt voor een grotere rust thuis,” geeft Roel Vanderstukken toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven