Celien Deloof: “ik zal mezelf nooit mooi vinden”

0
Celien Deloof: “ik zal mezelf nooit mooi vinden”
Foto: Photo News

Celien Deloof woog meer dan 100 kilo toen ze een obesitasoperatie onderging. Ondertussen weegt ze bijna 50 kilo minder en voelt de dochter van Margriet Hermans zich fitter dan ooit. Toch zal ze zich in haar hoofd altijd een stuk dikker voelen…

“Ik denk dat ik in mijn hoofd voor altijd een stuk dikker zal blijven,” klinkt het openhartig bij Celien Deloof in Story. “Ik ben eigenlijk al heel mijn leven best onzeker, ook al lijkt dat misschien niet zo. Maar mensen die me kennen, weten dat ze mij met een vingerknip weer de dieperik kunnen induwen,” aldus de dochter van Margriet Hermans. En dat stamt allemaal voort uit haar jeugd toen Celien zwaar gepest werd.

“Ik zal mezelf nooit mooi vinden, omdat ik vroeger zwaar werd gepest en daardoor een laag zelfbeeld heb. Maar ik werk eraan. Mijn lijf is er al, als ik mijn omgeving mag geloven, nu moet mijn hoofd nog volgen,” klinkt het optimistisch bij Celien Deloof.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven